Categoriearchief: Gezondheid

Het nieuwe roken en gezondheid

Roken en gezondheid
Er is veel veranderd de laatste paar decennia wat betreft roken, de grootste verandering zal zijn hoe erg we ons bewust geworden zijn van de gezondheidsproblemen die roken veroorzaakt. Er was een tijd dat ongeveer iedereen rookte, in die tijd was de medische zorg nog lang niet zo ontwikkeld als dat het nu is en was er vooral weinig ervaring met mensen die langdurig veel gerookt hadden. Nu is die ervaring er absoluut wel en hebben veel langdurige rokers problemen ondervonden met hun gezondheid.

Het nieuwe roken
Sinds het rookverbod is ingegaan wordt er niet meer gerookt in de Horeca. Veel mensen genoten van hun sigaretje en drankje in de kroeg of uitgaansgelegenheid maar die tijd is absoluut voorbij. gelukkig is dit niet het absolute eind van roken in openbare plekken en de horeca. De elektrische sigaret is nu zo ver ontwikkeld dat het een goed en lekker alternatief voor roken is geworden. De website www.eSigaretonline.nl biedt erg veel verschillende elektrische starter-kits en elektrische sigaretten aan. Met deze oplossing kan je nog steeds je voldoen aan je behoefte voor nicotine maar hebben anderen geen last van je. Wat je uitblaast zijn alleen maar waterdampen. De enige schadelijke stof die erin zit is nicotine en die blijft in lichaam achter bij de inhalatie.

Webshops
Er zijn een aantal webshops die momenteel elektrische sigaretten aanbieden. Www.eSigaretonline.nl is zeker een van de betere webshops die er zijn met een zeer uitgebreid aanbod en een makkelijke en overzichtelijke manier van het bekijken van je producten en het af te rekenen.

De e sigaret vloeistof

We weten zo langzamerhand allemaal wel dat het roken van een e-sigaret veel gezonder is dan het roken van een gewone sigaret. Bij een gewone sigaret krijgt de roker en de mee rokers naast nicotine ook teer in het lichaam. Het is vooral het teer wat zo schadelijk is voor de gezondheid. Nu doet de overheid er veel aan om het roken te ontmoedigen. Men maakt het roken duurder en men verhoogd de leeftijd waarbij men een pakje sigaretten mag kopen. Toch zou men nu moeten weten dat dit niet afdoende is. Ze zouden niet alleen moeten verbieden maar ook een andere mogelijkheid aanbieden om het gezond roken te stimuleren. Dat zou men kunnen door middel van de e-sigaret die men online kan bestellen op www.esigaretonline.nl

Voor een e-sigaret
Om gezond te roken met een elektrische sigaret heb je de houder nodig maar ook nog de vloeistof(fen) die het elektrisch roken aantrekker moet maken. Daarvoor heb je ook de vloeistof nodig die verkrijgbaar is in verschillende smaken. Ook deze kan je naast de houder aanschaffen op www.esigaretonline.nl Daar kan je eventueel de starterskit aanvragen waarin in principe alles zit. Er zijn veel personen die willen overstappen van het gewone roken naar het elektrisch roken maar de tabaksmaak willen blijven behouden. Dat is mogelijk door een vloeistof te gebruiken met een tabaksmaak.

De vloeistoffen die we voor een e-sigaret toepassen bestaat hoofdzakelijk uit twee vloeistoffen namelijk uit plantaardige glycerine en propyleen glycol. De plantaardige glycerie dient om de vloeistof een bepaalde smaak te laten afgeven en de propuleen glycol om meer warmte af te geven. Ze worden hoofzakelijk gemixt gebruikt. Dat doet men om een fijne smaak te verkrijgen. Ervaren rokers vinden over het algemeen een mix van 50/50% het lekkerste. De prijs maakt weinig uit voor wat de smaak betreft. Het is van belang wat je lekker vindt. Dat zal bij iedereen weer wel verschillend zijn.