Tagarchief: e sigaret vloeistof

De e sigaret vloeistof

We weten zo langzamerhand allemaal wel dat het roken van een e-sigaret veel gezonder is dan het roken van een gewone sigaret. Bij een gewone sigaret krijgt de roker en de mee rokers naast nicotine ook teer in het lichaam. Het is vooral het teer wat zo schadelijk is voor de gezondheid. Nu doet de overheid er veel aan om het roken te ontmoedigen. Men maakt het roken duurder en men verhoogd de leeftijd waarbij men een pakje sigaretten mag kopen. Toch zou men nu moeten weten dat dit niet afdoende is. Ze zouden niet alleen moeten verbieden maar ook een andere mogelijkheid aanbieden om het gezond roken te stimuleren. Dat zou men kunnen door middel van de e-sigaret die men online kan bestellen op www.esigaretonline.nl

Voor een e-sigaret
Om gezond te roken met een elektrische sigaret heb je de houder nodig maar ook nog de vloeistof(fen) die het elektrisch roken aantrekker moet maken. Daarvoor heb je ook de vloeistof nodig die verkrijgbaar is in verschillende smaken. Ook deze kan je naast de houder aanschaffen op www.esigaretonline.nl Daar kan je eventueel de starterskit aanvragen waarin in principe alles zit. Er zijn veel personen die willen overstappen van het gewone roken naar het elektrisch roken maar de tabaksmaak willen blijven behouden. Dat is mogelijk door een vloeistof te gebruiken met een tabaksmaak.

De vloeistoffen die we voor een e-sigaret toepassen bestaat hoofdzakelijk uit twee vloeistoffen namelijk uit plantaardige glycerine en propyleen glycol. De plantaardige glycerie dient om de vloeistof een bepaalde smaak te laten afgeven en de propuleen glycol om meer warmte af te geven. Ze worden hoofzakelijk gemixt gebruikt. Dat doet men om een fijne smaak te verkrijgen. Ervaren rokers vinden over het algemeen een mix van 50/50% het lekkerste. De prijs maakt weinig uit voor wat de smaak betreft. Het is van belang wat je lekker vindt. Dat zal bij iedereen weer wel verschillend zijn.